Om je in te schrijven voor het lidmaatschap van de vereniging, kun je gebruik maken van het inschrijfformulier. Deze kun je downloaden vanaf de website (zie: Downloads) of opvragen bij de secretaris.

Contributie 2015: € 40,00 per jaar middels factuur

De ledenactie van 2014 wordt ook in 2015 voortgezet! Verdien 50% korting op je lidmaatschapsgeld als je een nieuw lid aanbrengt. Laat het nieuwe lid op het aanmeldingsformulier even aangeven via wie ze van ons gehoord hebben en ontvang 50% retour!

Donateursschap 2015: € 10,00 per jaar middels factuur

Voor het deelnemen aan officiële wedstrijden van de KNHS zijn naast administratiekosten, ook andere kosten verschuldigd (o.a. startkaart, lidmaatschap KNHS, abonnement PaardenSport). Deze kosten kun je vinden op de website van het KNHS, of informeer bij onze wedstrijdsecretaris.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Afmelden van het lidmaatschap (en/of startkaart lidmaatschap KNHS) dient uiterlijk per 1 november schriftelijk of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. gemeld te worden bij de penningmeester . Afmeldingen die na deze datum binnenkomen, kunnen niet meer verwerkt worden. De hieruit voortvloeiende kosten zijn voor het betreffende lid.