Zaterdag 18 juli werd de 43e editie van het concours in St. Annaparochie verreden. Maar liefst twaalf combinaties van de vereniging uit Firdgum verschenen aan de start, met voor bijna iedereen winstpunten en prijzen. In de B dressuur was Germa Bruinsma met Amber oppermachtig met vier behaalde winstpunten. In de eerste proef grepen zij het oranje lint en de extra prijs met 198 punten. De tweede proef was goed voor 195 punten en de vierde prijs. Kirsten Timmermans en Fadina maakten hun wedstrijddebuut op het concours en wisten in de eerste proef een keurige winstpunt te rijden met een score van 186 punten. Nynke Zwart en Donnar reden exact dezelfde score in de eerste proef, maar deden hier in de tweede proef nog een schepje bovenop door 191 punten te scoren. 


In de L1 dressuur wist Germa Bruinsma met Teake S ook nog twee winstpunten te behalen. De eerste proef werd afgesloten met 182 punten en de tweede proef met 184 punten. Anna van Dijk en Jetske voegden ook weer twee winstpunten aan hun totaal toe door 180 en 185 punten te verzamelen. Debutant in de L1 was Tjitske Douwenga met Diva Alano. In de tweede proef behaalden zij hun eerste winstpunt in deze klasse door 184 punten te rijden.

Arjan Rodenhuis met Nikita de la FazendaArjan Rodenhuis vertegenwoordigde de vereniging in de klasse L2 met Nikita de la Fazenda. Dit deden ze uitstekend, want 182 en 187 punten plus de derde prijs was het resultaat.

In de klasse M1 reed Dieuwke van der Schaaf met Okke naar twee nette winstpunten met 181 en 186 punten. Kirsten Timmermans zadelde hier Walenka, die liet zien dat ze het, ondanks een jaar pauze, nog prima in de hoeven had. Ze reden naar scores van 180 en 192 punten en de vijfde prijs. Enkele prijswinnaars op een rij